Известие

Collapse
No announcement yet.

Взех си една Ланчия Тезис :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Взех си една Ланчия Тезис :)

Колеги искам да се похваля в този форум, тъй като тук познавам много от вас , а пък и пак съм с Италиански звяр ! Колата е 2002 3.0 V6 автомат със кожи, ксенони , парктроници , ТВ , телефон , ел щори , обдухвания, BoSe абе ТОП версията има всичко за модела ! Имам доста въпроси ето няколко от тях !
    Първо няма ток в шофьорската врата и от там не сработва нищичко (огледала , централно,прозорец и т.н.)
    Второ изчезна ми телевизията откакто я цифровизираха казаха ми едни пичове 350 лева
    Трето колата дига градус 110 и тогава се включва перката и автомата започва да рита не знам каква е връзката , маслото го сменихме!
    Четвърто колата има изградена допълнителна охранителна система от LAncia има шокова палка вградена в моята врата , сирена , от вън се заключва с втори секрет и влизат стоманени шипове в подсилените врати и няма излизане дори и на багажника който иначе си е с вакум та ми трябва някой разбиращ Италиански да помага ! Не сте виждали толкова интересна кола помагайте да махам една по-една неизправностите
    Attached Files
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Любе,поздравления и съболезнования
    ще дойда да ме повозиш.
    И недей да ходиш при съседите да ти я гледат
    В Ланча форума пусна ли темичка?
    Има ли бронировка?

----------
    Не си пуснал тема,пусни там може повече да ти помогнат
    Тука знаеш пак е талянско,ама алфонсо е много далеч от Тезис-а

Ама наистина моите съболезнования
    Добре де,много стабилен си,ама що я купи.
    Знам харесал си я,жестока е!
    Ама що не чете бе Любе...много плахо пристъпваш с телевизията.Основния ти проблем е температурата.
    -------------
    Виж,свържи се с mariobg от форума и двамата сте в Люлин.Предполагам ще му е интересно и на него да се почовърка в телевизията и навигацията.По принцип е страхотен и отзивчив.
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 17:46.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

ХАахахахха абе да ти кажа приготвил съм си пари за евентуалните ремонти които са и неизбежни ! Да заради температурата не я и карам нея таи седмица ако имам по свободно време пак ще обиколим с нея сервизите , но некадърници многооо ! Тея Тезиси ги гледам още от преди 8 години , но бяха по 40 бона и сега се реших да скачам с двата крака ! Ела да я видиш влюбваш се веднага ! Ще пусна и там темата но мисля че няма да има сериозно включване

Comment

Аз съм се влюбил отдавна в нея
        Ама парата праи борбътъ

И да вземеш да си погледнеш Вайбъра ли??
        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 18:16.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Честито извращение Уникален автомобил, дай малко повече снимки
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Честито , със здраве и безаварийно !
            За проблема с температурата :
            С multiecuscan пробваш дали пуска 1ва и 2ра степен на вентилаторите.
            Ако има и записана грешка - може да имаш късмет и да пише от какво е...
            Ако не ти пуска първа степен търсиш електрически проблем: реле, бушон, реостат/и, датчик/ци на термостат, проблемни букси.
            Ако я включва : грешно показание на температурата или проблем: със счупени перки на водна помпа, не добре отварящ термостат, запушен радиатор, въздух в системата и т.н.
            Last edited by Drag0; d.m.y г., 19:18.
            ...

Comment

Сакън,недей да пускаш снимки.Утре идвам и я щракам.
              Кодиран ще чакаш батка,няма да си плакнеш очите преди мен
              Майкоооооо уникален автомобил ама много скъпа поддръжка.

Comment

Честито адашче и със здраве да си я караш!

За вратата - виж някъде букса или кабелен сноп към вратата, който да е причина за мизерията.

За телевизията имаш решение за около 40 лв. Пускаш антената да мине през едно NEO (как да го включа бе младеж? ) и си ти. Неудобното е, че ще трябва да управляваш каналите от него.

И дай някаква сламка за документация за тоя таралясник, че да можем да се чешем по-качествено умувайки
                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:01.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Любо на тебе разчитам приятелю ! Когато си свободен ще ти докарам и кола и книги и все и ще се забавляваме с чедото на италианските инженери !
                  P.S. ще има снимки

Comment

Честита нова придобивка. Със здраве да си я караш. Дай малко снимки и ние да и се порадваме.
                    Alfa 156, 2.0 TS
                    VW Vento 1.8- Бившата
                    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Браво! Честито колега. Едно е сигурно- няма да останеш незабелязан с тая кола. За момент реших,ч е се бъзикаш като каза, че има метални щифтове във вратите и шокова палка.
                      Та, да те слуша много и бързо да и решиш кахърите.
                      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Да ти е честита. Никога не съм карал подобна кола, но заради уникалния дизайн винаги съм им бил голям мераклия, а и повечето които съм оглеждал са наблъскани с екстри до горе.

Comment

Честита, това в общи линии е почти сигурно следващата ми кола Тази кола бих си я купил, дори да имах неограничен бюджет за автомобил и можех да си позволя каквото си пожелая. С ритането внимавай. Двете ми последни коли са автомат, но Тезис бих купил с ръчни, буквално си трошат автоматите, като консуматив

Иначе едното обяснение за ритането е, че 110 градуса не са много нормални и кутията се загрява яко, което разрежда маслото и т.н. Оправи бързо този проблем, имах подобен с либрата и или е реостат, или реле или нещо друго, но 99% е нещо дребно!
                          Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Ланчиа

Колега,първо да ти честитя за новия ав-л с кеф да си го караш,а що се отнася до автомата ако си свалял акумулатора или някой друг автомата губи памет и иска убочение.Успех.
                            Алфа Ромео 159

Comment

Заради вас колеги днес направих най-дългата фото-сесия , която съм правил ! Снимал съм доста нещица + всичките охранителни за които ви говорих дано ви хареса
                              Attached Files
                              Last edited by leketo84; d.m.y г., 20:18.

Comment

Working...
                              X